Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
<

Birouri de arhitectura si proiectare

Birouri de arhitectura si proiectare

Garden Services executa lucrari de constructii si amenajari gradini si spatii verzi dupa orice proiect peisagistic gandit de partenerii sai: birouri de arhitectura si firme de proiectare gradini. Lucrarile de amenajare gradina sunt continuate cu lucrarile de intretinere gradina, iar spatiul verde, gazonul, plantele si florile plantate de gradinarii si inginerii horticultori ai firmei noastre se vor dezvolta rapid si armonios. Beneficiarii dvs vor fi multumiti de rezultatele noastre. Recomandati-ne !
Amenajari terase gradini si spatii verzi cu plante, flori si gazon, scoarta de pin, pietris decorativ si alte materiale

     Garden Services a realizat o serie de proiecte de anvergura solicitate de catre partenerii sai, birouri de arhitectura si firme de proiectare. 

Solutiile tehnice oferite arhitectilor pentru amenajarile proiectate au fost intotdeauna simple, durabile si au condus la realizarea facila si in termen a lucrarilor de spatii verzi.
      Daca sunteti arhitect sau aveti un birou de arhitectura, va oferim ajutor in elaborarea studiilor, detaliilor tehnice si a devizelor de lucrari pentru proiectele in desfasurare, iar daca ne veti sustine si vom prelua executia lucrarilor veti avea reduceri sau comisioane.