Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
<

Doborare taiere arbori cu inaltime peste 18 metri Pomi si copaci uscati inalti cazuti sau periculosi

Doborare taiere arbori cu inaltime peste 18 metri Pomi si copaci uscati inalti cazuti sau periculosi

1260.46 lei cu TVA
Cumpara
Contact: 0758 088 202 | 0758 088 200 | 021 224 7022
Email: magazin@gardens.ro
Cod produs:   DTFTAUCIP18
Producator:   Garden Services SRL Bucuresti
Descriere Doborare taiere arbori cu inaltime peste 18 metri Pomi si copaci uscati inalti cazuti sau periculosi
Doborarea / taierea definitiva a arborilor cu inaltime peste 18 metri, fara extregerea buturugii. Pretul afisat se refera la lucrarile executate de alpinisti utilitari care fac taierile si doborarile copacilor uscati, cazuti, dezradacinati sau inclinati si operatiunile de reconstituire a coroanelor arborilor periculosi.

Operatiunile sunt executate de gradinari calificati in alpinism utilitar, dotati cu fierastraie mecanice cu lant (drujbe) si alte echipamente necesare taierilor, fasonarilor, toaletarilor si doborarilor de arbori, copaci si pomi.

Manopera de taiere sau doborare a pomilor, arborilor sau copacilor periculosi, dezradacinati, cazuti, inclinati sau cu crengi usacate se face numai pe baza aprobarilor obtinute de beneficiar de la autoritatile locale de mediu.

 

Lucrari de taieri, toaletari, fasonari sau doborari arbori (copaci, pomi) periculosi inalti sau uscati. Servicii de doborare, taiere sau toaletare si fasonare a copacilor, pomilor si arborilor uscati, inclinati sau periculosi. Alpinism utilitar.

 
+
Alte produse din categorie
+
Articole recomandate