Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
<

Electrovane diametrul 32 Irritrol (electrovalve, robineti electrici) pentru instalatii de udare gradini

Electrovane diametrul 32 Irritrol (electrovalve, robineti electrici) pentru instalatii de udare gradini

106.14 lei cu TVA
Cumpara
Contact: 0758 088 202 | 0758 088 200 | 021 224 7022
Email: magazin@gardens.ro
Cod produs:   Ev32SI
Producator:   Irritrol
Descriere Electrovane diametrul 32 Irritrol (electrovalve, robineti electrici) pentru instalatii de udare gradini

Electrovenele (electrovalvele ) sunt piesele care preiau comenzile electrice ala controllerelor (programatoarelor) sistemelor de irigatii si au rol de robineti electrici. Electrovanele inchide si deschid circuitelein mod automat circuitele de udare cu aspersoare sau cu tuburi picuratoare. Caracteristicile electrovanelor sunt urmatoarele: au un corp compact, robust, au structură rezistentă din material de plastic cu bobina care inchide si deschide circuitul de apa, sunt absolut etanse si pot sta chiar si in submersie.

Preturile complete ale produselor noastre si tarifele serviciilor pe care vi le oferim le puteti gasi in pagina "Preturi/Tarife".

Toate detaliile despre utilizarea si intretinerea produselor comercializate de noi le puteti obtine accesand pagina "Sfaturi utile" .

Vanzari online electrovane (electrovalve) si robineti de apa pentru inchiderea si deschiderea circuitelor de apa care alimenteaza sistemele automate de irigatii parcuri, gradini si spatii verzi. Marci recunoscute international prin durabilitate, rezistante si fiabilitate: Hunter, Rainbird, Irritrol si Toro

 
+
Alte produse din categorie