Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
<

Firma prestatoare de servicii de deszapezire manuala sau mecanizata pentru Bucuresti

Firma prestatoare de servicii de deszapezire manuala sau mecanizata pentru alei, platforme si parcari. Prestam servicii de deszapezire pentru zona Bucuresti, cu freze de zapada, incarcatoare frontale mici si medii sau cu muncitorii firmei noastre

     Pe toata durata iernii firma noastra este pregatita sa raspunda solicitarilor de urgenta pentru deszapezire alei de acces, trotuare, parcari si platforme. Prestam servicii de deszapezire catre hypermarketuri, ansambluri rezidentiale, centre de afaceri, clinici medicale sau oricaror obiective care au nevoie de deszapezire urgenta. Serviciile de deszapezire trebuie contractate din timp, iar solicitarile pentru lucrari de deszapezire trebuie initiate odata cu anuntarea codurilor galbene, portocalii sau rosii de ninsoare. Executam lucrari de deszapezire manuala, cu gradinarii firmei, dar si de deszapezire mecanizata, cu utilaje de deszapezit: freze de zapada, tractorase cu lama, incarcatoare frontale mici (tip Bobcat) si incarcatoare frontale mediii (tip JCB) cu cupa in fata si excavator pe spate. Lucrarile de deszapezire au un pret care variaza de la o lucrare la alta, asa ca intotdeauna este recomandata vizionarea in prealabil a suprafetelor care trebuie deszapezite. Aici puteti afla tarifele noastre pentru serviciile de deszapezire.

Deszapezire mecanizata cu minincarcator frontal si ajutor
Deszapezire mecanizata cu freze de zapada
Lucrari de deszapezire manuala parcari, trotuare, alei carosabile sau pietonale, rampe de descarcare, platforme si locuri de parcare
Deszapezire manuala cu muncitori
Deszapezire mecanizata combinata cu deszapezire manuala

Firma noastra presteaza lucrari de deszapezire, servicii de curatare - indepartare a zapezii, de doborare a turturilor de pe stresini si alte lucrari care pot aparea in perioadele cu ninsori abundente. Furnizam servicii de deszapezire mecanizata (cu utilaje de deszapezire) sau manuala (cu gradinarii si muncitorii firmei Garden Services, dotati cu masini de deszapezit, freze de zapada, lopeti de zapada, rangi si alte unelte sau masini de deszapezire sau pentru spargerea ghetii). 

Serviciile de deszapezire manuala constau in curatarea zapezii de pe alei, trotuare, deszapezirea intrarilor in cladiri, deszapezirea cailor de acces pietonale, deszapezirea locurilor de parcare unde accesul utilajelor de deszapezire este greu sau imposibil, spargerea ghetii de pe portiunile inghetate ale aleilor, parcarilor, intrarilor, etc.

Prevenirea depunerilor de zapada se face prin imprastiere de materiale antiderapante de tip clorura de calciu, sare, nisip si alte materiale degivrante sau antiderapante pentru si de deszapezire. 

Serviciile de deszapezire mecanizata se executa cu freze de zapada, tractorase cu lama, tractoare cu lama sau cu cupa, incarcatoare frontale cu cupa de tip Bobcat sau utilaje medii de deszapezire cu brat excavator in spate si cupa in fata (tip JCB). Deszapezirea cu utilaje de deszapezire se executa pentru curatarea depunerilor de zapada din parcari, de pe aleile de acces auto, de pe rampele de incarcare - descarcare (portile de acces ale camioanelor) ale depozitelor, etc, locuri unde deszapezirea manuala este mai putin eficienta. Imprastierea sarii, a clorurii de calciu, clorurii de magneziu, a nisipului si a altor materiale antiderapante si a materialelor degivrante se face cu dispozitive adecvate suprafetei care trebuie deszapezita, iar pretul materialelor degivrante / antiderapante se achita separat de pretul / tariful serviciilor de deszapezire.

Contractul de deszapezire se recomanda sa fie negociat din timp, deoarece solicitarile clientilor catre firmele de deszapezire sunt maxime in perioada de iarna.

La cerere, putem organiza evacuarea zapezii si transportul zapezii cu basculantele, pentru degajarea de zapada a parcarilor, aleilor, si locurilor de depozitare.