Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
<

Persoane fizice si firme de administrare cladiri

Colaboram si ne adaptam la nevoile clientilor nostri persoane fizice si firme de administrare cladiri, furnizandu-le serviciile noastre in amenajarea si intretinereaspatiilor verzi

Recomandati-ne cu incredere prietenilor sau clientilor dvs. intretinerea gradinilor si spatii verzi, montaj, intretinere, reparatii si gloire sisteme de irigatii, sisteme de pompare a apei, plantari si transplantari de arbori, arbusti, pomi fructiferi, trandafiri si flori de gradina; tratamente, fertilizari, scarificare, tuns si suprainsamantare gazon; taieri si tratamente specifice pentru livezile de pomi fructiferi si podgoriile de vita de vie; legarea plantelor si pregatirea gradinii pentru iarna, sau orice alte lucrari de gradinarit peisagistic.  

Amenajari terase gradini si spatii verzi cu plante, flori si gazon, scoarta de pin, pietris decorativ si alte materiale

     Garden Services a dezvoltat un sistem de colaborare cu persoanele fizice in care ambele parti au de castigat. Prin promovarea serviciilor si produselor noastre, va puteti rotunji veniturile cu sume consistente sau puteti obtine reduceri in aceeasi valoare.
     Daca sunteti administratori sau aveti o firma de administrare cladiri, daca sunteti diriginte de santier sau pur si simplu o persoana care ne poate promova, recomanda si sustine, nu ezitati sa o faceti.
          Veti fi multumiti !