Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
<

Taieri si toaletari arbori periculosi (tarif pe om x ora de manopera)

Taieri si toaletari arbori periculosi (tarif pe om x ora de manopera)

66.34 lei cu TVA
Cumpara
Contact: 0758 088 202 | 0758 088 200 | 021 224 7022
Email: magazin@gardens.ro
Cod produs:   TTAPora
Producator:   Garden Services SRL Bucuresti
Descriere Taieri si toaletari arbori periculosi (tarif pe om x ora de manopera)

Tarif pe ora de manopera pentru un alpinist utilitar care executa taierile, toaletarile, fasonarile sau doborarile arborilor uscati, cazuti, dezradacinati sau inclinati si operatiunile de reconstituire a coroanelor copacilor inalti, uscati si periculosi. 

Lucrarile se executa cu gradinari calificati in alpinism utilitar, dotati cu toate foarfecile, fierastraiele mecanice cu lant (drujbele) si celelalte echipamente necesare lucrarilor de taiere, fasonare, toaletare si doborare arbori (copaci sau pomi).

 Pretul orei de manopera pentru lucrarile de alpinism utilitar include manopera si consumurile de combustibil pentru echipamentele, fierastraiele mecanice si dispozitivele de taiere a crengilor, fara gruparea si maruntirea ramurilor taiate, a crengilor sau a resturilor vegetale si a lemnelor rezultate din taierea, fasonarea, toaletarea sau doborarea arborilor si copacilor inalti, uscati sau periculosi. Optional se poate comanda incarcarea si transportul resturilor.

Lucrari de taieri, toaletari, fasonari sau doborari arbori (copaci, pomi) periculosi inalti sau uscati. Servicii de doborare, taiere sau toaletare si fasonare a copacilor, pomilor si arborilor uscati, inclinati sau periculosi. Alpinism utilitar.

 
+
Alte produse din categorie
+
Articole recomandate