Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
<

Toaletare fasonare arbori pomi si copaci periculosi cu inaltime sub 6 metri

Toaletare fasonare arbori pomi si copaci periculosi cu inaltime sub 6 metri

212.29 lei cu TVA
Cumpara
Contact: 0758 088 202 | 0758 088 200 | 021 224 7022
Email: magazin@gardens.ro
Cod produs:   TFAP6
Producator:   Garden Services SRL Bucuresti
Descriere Toaletare fasonare arbori pomi si copaci periculosi cu inaltime sub 6 metri

Toaletarea fasonarea arborilor periculosi cu inaltime sub 6 metri. Manopera de fasonare toaletare pomi arbori sau copaci periculosi dezradacinati cazuti inclinati sau cu crengi usacate se face numai pe baza aprobarilor obtinute de beneficiar de la autoritatile locale si de Mediu.

Tarif de manopera pentru un alpinist utilitar care executa toaletarile si fasonarile arborilor cu crengi uscate, cazute sau inclinate si operatiunile de reconstituire a coroanelor copacilor inalti, uscati si periculosi. 

Lucrarile se executa cu gradinari calificati in alpinism utilitar, dotati cu toate foarfecile, fierastraiele mecanice cu lant (drujbele) si echipamentele necesare lucrarilor de taiere, fasonare, toaletare si doborare arbori (copaci sau pomi).

 Pretul pentru toaletarea, fasonarea sau taierea crengilor arborilor, pomilor si copacilor cu inaltime sub 6 metri include manopera si consumurile locale de combustibil pentru echipamentele, fierastraiele mecanice si dispozitivele de taiere a crengilor, fara gruparea si maruntirea ramurilor taiate, a crengilor sau a resturilor vegetale si a lemnelor rezultate din taierea, fasonarea, toaletarea sau doborarea arborilor si copacilor inalti, uscati sau periculosi. Optional se poate comanda incarcarea si transportul resturilor.

Observatie: Pretul este informativ si oferta va fi facuta in functie de gradul de dificultate al fiecarui arbore.

Lucrari de taieri, toaletari, fasonari sau doborari arbori (copaci, pomi) periculosi inalti sau uscati. Servicii de doborare, taiere sau toaletare si fasonare a copacilor, pomilor si arborilor uscati, inclinati sau periculosi. Alpinism utilitar.

 
+
Alte produse din categorie
+
Articole recomandate