Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
<

Vanzari plante de gradina, gazon, materiale pt irigatii si servicii de amenajare sau intretinere gradini

Vanzari online plante ornamentale de gradina, arbori, arbusti, gazon, materiale pentru irigatii si servicii de amenajare si intretinere gradini. Plante decorative, rulouri de gazon si materiale pentru amenajarea gradinilor

In cativa pasi simpli puteti comanda si primi acasa la  dvs. orice planta ornamentala de gradina, orice produse sau materiale pentru amenajarea si intretinerea gradinii dvs. In plus, pentru zona Bucuresti si imprejurimi, puteti comanda orice serviciu de proiectare peisagera, amenajarea gradinii, sau orice lucrare de intretinere a gradinii. Inregistrati-va (faceti-va un cont personal) si incercati !

Magazin online de plante, flori, pamant de plantare, gazon, ingrasaminte, materiale si accesorii de gradina

Cum cumpar?

Pasul 1
Mai intai este necesar sa va inregistrati ca utilizator pe site-ul nostru.

Creaţi-vă un cont in magazinul nostru online. Pentru aceasta trebuie sa mergeti in "Contul meu", sa dati click pe "Cont nou" si sa completati toate datele solicitate. Folosiţi datele dvs actuale şi adaugati un număr de telefon pentru a putea sa va contactam în cel mai scurt timp. Datele dumneavoastra sunt confidentiale si sunt protejate prin cele mai noi tehnologii.
Dacă aveţi un cont pe site, autentificaţi-vă.

Pasul 2
Alegeţi plantele si produsele dorite. Folosiţi butonul "COMANDA" ca sa adaugati in cosul de cumparaturi produsele 
de amenajare-intretinere a gradinii sau plantele dorite. Urmati pasii de mai jos pentru a trimite comanda si in curand produsele vor fi ale dumneavoastra.


Pasul 3

Folosiţi opţiunile disponibile pe site pentru a verifica cantităţile de produse comandate sau pentru a le modifica. Puteti adăuga sau şterge anumite produse in "Coşul de cumpărături" al dvs.
După ce aţi ales produsele pe care le doriti, in cantitatea dorita, folosiţi butonul "CUMPARA"

Pasul 4

Introduceţi corect "DATELE DE LIVRARE" si apoi verificati-le. Este foarte important să oferiţi adresa completă şi corectă. Va reamintim ca datele dvs nu vor fi facute publice, ele fiind necesare doar pentru emiterea facturii proforma si livrarea produselor la edresa exacta. 

Pasul 5

Introduceţi "Datele de facturare". O factură proforma va fi emisă si va fi trimisa pe e-mail folosind aceste date.

Pasul 6

Selectati "Modul de plată" si "Modul de livrare" din panoul de optiuni pe care il gasiti in procedurile de generare a facturii proforma. Dupa plasarea comenzii veti fi contactati de unul dintre operatorii nostri, iar comanda dvs va fi procesata si livrata, impreuna cu factura fiscala si celelalte documente (dupa caz: certificate de calitate, certificate de conformitate, certificate de garantie, instructiuni de montaj si de utilizare, instructiuni de intretinere, etc). Plantele, materialele si produsele de gradina cu greutate mica, volum mic si valoare pana in 1000 lei, pot fi achitate la livrare, la curier. Plantele, materialele sau produsele de gradina cu greutate sau volum mare si valoare peste 1000 lei se vor achita in avans.